LAKE NIGHT RUN Ioannina!

LAKE NIGHT RUN Ioannina!

LAKE NIGHT RUN Ioannina!

Ο νυκτερινός παραλίμνιος δρόμος των 10 km ήταν η αρχή. Επί δύο χρόνια, το 2014 και το 2015, η διοργάνωση αυτή μάς πρόσφερε δυνατές στιγμές αλλά και τα απαραίτητα εφόδια για να κάνουμε το επόμενο βήμα: Τον νυκτερινό παραλίμνιο αγώνα Ιωαννίνων.

Αυτός ο Ιούνιος λοιπόν θα είναι διαφορετικός. Έρχεται καταρχήν με έναν ημιμαραθώνιο, με την υπόσχεση για μια απόδραση 21 km, με τις εικόνες της λίμνης Παμβώτιδας να συντροφεύουν την προσπάθεια του καθενός να βιώσει τη μοναδική εμπειρία ενός ημιμαραθώνιου. Οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της χώρας.

Πληροφορίες για τον αγώνα των 21km
Η διαδρομή του ημιμαραθώνιου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά διατηρητέα κτίρια, “αγκαλιάζει” το Κάστρο, τη μικρή αυτή καστροπολιτεία με τα πολλά μνημεία της οθωμανικής κυρίως περιόδου, περνάει κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής, με το Νησί της Παμβώτιδας να σας… κοιτά, και συνεχίζει, δίπλα πάντα στη λίμνη, σε έναν πεζόδρομο, μέσα στη φύση, με τους ήχους της πόλης να χάνονται σταδιακά.

Τη διοργάνωση συμπληρώνει ο αγώνας των 5 km. Ένας μικρός αγώνας σε χιλιόμετρα, αλλά με τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που πάντα έχουν τέτοιου είδους αγώνες.

Night Half Marathon 21km

Νυκτερινός Ημιμαραθώνιος
στη λίμνη των Ιωαννίνων

Ημερομηνία: 11/06/16
Ώρα: 19:15

Entry Night Race 5km

Νυκτερινός Αγώνας 5km
στη λίμνη των Ιωαννίνων

Ημερομηνία: 11/06/16
Ώρα: 21:45

Για εγγραφές πατήστε εδώ!


LAKE NIGHT RUN Ioannina program